NAŠE USLUGE

dijagnostika-kvara

DIJAGNOSTIKA KVARA I POPRAVAK

Dijagnostiku kvara vršimo brzo i efikasno. U dijagnostici nam najviše pomaže naše znanje i iskustvo, ali imamo i brojne uređaje i mjerne instrumente kako bi rezultat dijagnostike bio što precizniji. Temeljem izvršene dijagnostike korisnik dobiva ponudu za otklanjanje kvara.

Sve vrste kvarova rješavamo brzo i efikasno. Stvarno nam nije važno imate li uređaj iz, npr. 1986. godine (da, dobro ste pročitali, ima ih još toliko starih koji su još uvijek u funkciji) ili iz 2022. godine. Važna nam je samo jedna stvar: da na uređaju piše Vaillant. Doduše, za jako stare generacije više nema nekih vitalnih dijelova pa određene kvarove nije moguće popraviti, ali zar nije došlo vrijeme da se nakon 30-ak i više godina korištenja plinski uređaj zamijeni novim i efikasnijim rješenjem?

SERVIS I ODRŽAVANJE

Svi smo svjesni da je svaki uređaj za njegovu pouzdanost i dugovječnost potrebno redovito održavati. Plinski uređaji nisu nikakva iznimka po tom pitanju. Naprotiv, treba im posvetiti posebnu pozornost budući da se po definiciji radi o uređajima s povećanom opasnosti. Iz tog razloga potrebno je redovito vršiti kontrolu i servis plinskih uređaja kako bi radili pouzdano i sigurno. Ispravan i funkcionalan dimnjak je iznimno važan faktor i treba redovito vršiti kontrolu dimnjaka od strane ovlaštene dimnjačarske službe. Sigurnost je kod plinskih uređaja apsolutni br. 1 i iz toga razloga servisiranje i kontrolu prepustite isključivo ovlaštenim serviserima.

Puštanje u pogon plinskih uređaja

Nakon što vam instalater izvrši montažu novog plinskog uređaja, posao još uvijek nije završen. Kako bi imali pravo na jamstvo, prvo puštanje u rad plinskog uređaja Vaillant potrebno je povjeriti Vaillant ovlaštenom serviseru. Prilikom puštanja u pogon provjerava se je li instalacija plinskog uređaja izvršena u skladu s tehničkim propisima i jesu li korišteni odgovarajući materijali prilikom ugradnje te se vrši kontrola i podešavanje radnih parametara. Na kraju se ispunjava potrebna dokumentacija te se uređaj upisuje u digitalnu servisnu aplikaciju na temelju čega se ostvaruje pravo na jamstvo te je uređaj registriran u bazi podataka tvrtke VAILLANT d.o.o..

Ugradnja regulacijskih uređaja

Ugradnja sobnih termostata i automatika doprinosi uštedi energije i čini upravljanje sustavom grijanja jednostavnim i učinkovitim. Vršimo ugradnju svih vrsta regulacija, od najjednostavnijih termostata do najkompleksnijih sustava s više krugova grijanja.

Rezervni dijelovi

Prilikom popravka koristimo isključivo original Vaillant rezervne dijelove koji jamče siguran i pouzdan rad plinskih uređaja. Jamstvo na ugrađene rezervne dijelove je 6 mjeseci od dana ugradnje. Tvrtka VAILLANT d.o.o. je distributer rezervnih dijelova i davatelj jamstva na rezervne dijelove u Republici Hrvatskoj. Zamjenske rezervne dijelove ne koristimo. Dobro smo opskrbljeni rezervnim dijelovima i uvijek imamo određenu količinu vitalnih dijelova u servisnom vozilu tako da većinu kvarova možemo riješiti odmah u prvom dolasku.

rezervni-dijelovi

Connectivity program

Regulacijski uređaji s daljinskim pristupom putem aplikacije na pametnom telefonu su danas vrlo popularni i traženi. Izuzetno su jednostavni i intuitivni te omogućuju pristup vašem sustavu grijanja s bilo koje pozicije na kugli zemaljskoj. Dovoljno je otvoriti aplikaciju na svom pametnom telefonu i možete upravljati svojim sustavom grijanja kao da ste kod kuće. Vrlo praktično i interesantno ljudima koji imaju klizno radno vrijeme i nepravilni radni ritam pa se ne mogu uvijek držati unaprijed zadanog programa grijanja.

Zamjena neispravnih i dotrajalih plinskih uređaja

U slučaju potrebe za zamjenom postojećeg plinskog uređaja možemo izvršiti kompletnu uslugu ugradnje plinskog uređaja po sistemu „ključ u ruke“. Ovisno o situaciji, posao zamjene plinskog bojlera može biti jednostavan, a može biti i vrlo kompliciran i složen proces. Iz tog razloga svaka zamjena plinskog bojlera traži individualni pristup zbog različitih situacija, tehničkih propisa te želja i potreba korisnika. Nakon što se želje i potrebe korisnika usklade s tehničkim propisima, moguće je definirati opremu i konačnu cijenu troškova. Nemojmo zaboraviti da u cijelom procesu vrlo važnu ulogu ima dimnjačarska služba na temelju čijih nalaza se vrši sanacija dimnjaka i priprema istog za kondenzacijsko ložište. Drugim riječima, bez pozitivnog stručnog dimnjačarskog nalaza nije moguće izvršiti zamjenu plinskog bojlera.

zamjena-neispravnih-plinskih-uređaja